BETALINGEN

BETALING

Bestellen en betalen in de Mardin Luxury online shop is 100% veilig. Op deze pagina wordt beschreven hoe wij omgaan met betalingen. In de Mardin-winkel accepteren we de volgende betaalmethoden: Internetbankieren via iDEAL Creditcards (Mastercard, Visa, American Express)

   

  Wij streven ernaar om u als klant te voorzien van alle bekende betaalmethoden. Onze partner voor het afhandelen van betalingen is Shopify (www.shopify.nl/). Betrouwbaarheid en veiligheid zijn de belangrijkste aspecten bij online transacties. Met dit als uitgangspunt maakt Multisafepay gebruik van de modernste beveiliging en encryptie. Zo ben je beschermd tegen online fraude.

   

  IDEAL (INTERNETBANKEREN)

  Heeft u internetbankieren van ABN AMRO, ASN Bank, Triodos Bank, Van Lanschot, Knab, ING, Rabobank of SNS Bank, dan kunt u direct gebruik maken van iDEAL, u hoeft zich hiervoor niet aan te melden. iDEAL biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd, veilig en gemakkelijk

  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken

  • U kunt direct betalen met iDEAL. U hoeft geen account aan te maken of te registreren

  • Met iDEAL houdt u constant controle en overzicht over uw betaling, de iDEAL betaling wordt direct verwerkt en zichtbaar in uw eigen rekeningoverzicht.

   

  Hoe werkt iDEAL?

  Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. U wordt dan doorgestuurd naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Uw bank zal u dan vragen om een ​​aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij krijgen bericht dat de bestelling is betaald. Wij kunnen dan direct overgaan tot verzending van uw bestelde product(en).

   

  CREDITCARDS: VISA, MASTERCARD EN AMERICAN EXPRESS

  Via ons betaalplatform kunt u in een beveiligde omgeving betalen met uw Visa, Mastercard of American Express creditcard. De makkelijkste manier om online te winkelen: makkelijk, snel en betrouwbaar. Wanneer u ervoor kiest om met creditcard te betalen, vragen wij u de volgende gegevens in te vullen:

  • Creditcard nummer
  • Houdbaarheidsdatum (maand / jaar)
  • CVC code (verificatie code)
  • Naam van de kaarthouder

   

  Zodra deze informatie is ingevoerd, klikt u op de knop "Verzenden" en uw bestelling wordt vervolgens doorgegeven aan ons systeem. U ziet zowel een bevestiging van uw bestelling op onze website als een e-mail ter bevestiging van uw bestelling. Uw creditcard wordt belast op het moment van levering.

  Alleen de bank heeft toegang tot uw creditcardgegevens. Tijdens de transactie controleert Multisafepay het kaartnummer, de verificatiecode en het adres. Wij krijgen dan een elektronisch bericht van Multisafepay of de bestelling kan worden uitgevoerd. Als dit het geval is, ontvangen wij de volgende gegevens:

  • Naam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • Bestelde items

   

  Uiteraard worden deze gegevens door ons ook vertrouwelijk behandeld.