OVER ONS

ONZE MISSIE

Mardin Luxury is opgericht met één simpel doel: om u te helpen experimenteren met uw passie en tegelijkertijd aantrekkelijke prijzen aan te bieden om dit te kunnen doen. Het hebben van een mooie opvallende horloge of een andere sieraad hoeft niet duur te zijn, de Mardin collectie is hier een bewijs van.
In plaats van een grote collectie met saaie horloges bieden wij de klant een zorgvuldig uitgekozen collectie aan, perfect samengesteld voor mensen met een goede smaak voor horloges. Wij richten ons op artikelen waar je enthousiast van wordt, omdat we vinden dat online shoppen altijd leuk moet zijn.


DE NAAM

Mardin (Koerdisch: Mêrdîn‎, Arabisch: ماردين‎, Syrisch: ܡܪܕܝܢ‎,geromaniseerd: Merdīn) is een stad in het zuidoosten van Turkije. De hoofdstad van de provincie Mardin staat bekend om de Artuqid-architectuur van de oude stad en om zijn strategische ligging op een rotsachtige heuvel in de buurt van de rivier de
Tigris die steil oprijst over de vlakke vlaktes. De oude binnenstad van de stad staat onder bescherming van UNESCO, die nieuwe constructies verbiedt om de façade te behouden. De bevolking is gelijk verdeeld tussen Arabieren en Koerden.

ONZE VISIE

Mardin Luxury zal consumenten in verschillende landen ontmoeten onder het motto "Luxe voor iedereen". In de serie "şah" trekt Mardin met zijn bijzondere design de aandacht van iedereen. Het wekt de interesse van mensen over de hele wereld met speciale ontwerpen en toegankelijke prijsbeleid, evenals de functies waarnaar wordt gezocht in een merkhorloge. Van smart casual tot casual chic; niet alleen met horloges, later zal Mardin Luxury ook de voorkeur van mannen en vrouwen hebben met zijn accessoires zoals; zonnebrillen en portemonnees.