Help Center

VEELGESTELDE VRAGEN

EUROPA

Binnenlandse verzending (binnen de EU) wordt niet beïnvloed en gaat gewoon door.

Houd er rekening mee dat er binnen bepaalde USPS-distributiecentra enkele kleine lokale vertragingen kunnen optreden als gevolg van COVID-19. Dit zou geen invloed moeten hebben op de overgrote meerderheid van de leveringen, en als dat het geval is, zal het de zaken slechts een paar dagen vertragen - maar we pushen ze zo veel als we kunnen waar dit het geval is.

INTERNATIONAAL

De overgrote meerderheid van de internationale scheepvaart functioneert normaal en wordt binnen de reguliere termijnen afgeleverd, maar er is een kans op kleine vertragingen aan de douanegrenzen als gevolg van meer verkeer en minder personeel.

Klik hier om ons volledige verzendbeleid te bekijken.

Ja! Dit is zelfs een van de dingen waar we trots op zijn - gratis wereldwijde verzending voor alle bestellingen van meer dan 50 EURO!


U kunt hier ons volledige verzendbeleid zien en welke opties we voor u beschikbaar hebben in uw land.

Ons bestelproces is eenvoudig! Na het invullen van uw betalingsgegevens tijdens het afrekenproces, zou u binnenkort een bevestigingsbericht moeten ontvangen op het opgegeven e-mailadres.


Een verzendbevestiging per e-mail zou na 1 werkdag moeten volgen.


Stuur gerust een e-mail naar het klantenserviceteam op info@mardin-luxury.com als er op enig moment meer hulp nodig is

Bestellingen worden doorgaans binnen één werkdag na plaatsing verzonden. Binnen de EU zijn de verzendtijden tussen de 2 - 5 werkdagen en vereisen GEEN handtekening.

U kunt hier al onze verzendopties wereldwijd bekijken.

Ja! We bieden trackinginformatie voor alle bestellingen. U ontvangt een e-mailupdate zodra een bestelling is geplaatst en binnen één werkdag een verzendbevestiging met de trackinggegevens.

Neem contact op met ons team via info@mardinwatches.com als u problemen ondervindt.

Laat het ons zo snel mogelijk weten als u van gedachten bent veranderd, zodat we aan uw verzoek kunnen voldoen. In deze situatie dient u ons een e-mail te sturen op info@mardinwatches.com met uw gegevens en de rest aan ons over te laten!

Alle bestellingen worden verzonden vanuit ons magazijn in Rijen, Nederland.


Mardin Luxury kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele douanekosten die in uw land worden gemaakt. Het is raadzaam om de prijsgids bij uw lokale douaneafdeling te raadplegen als u denkt dat u een extra vergoeding moet betalen.

Onze online winkel wordt beschermd door de meest up-to-date beveiligingsfirewalls om ervoor te zorgen dat alle gegevens veilig worden bewaard. We begrijpen hoe belangrijk veilige betaling is in elke online winkel en ons afrekenproces is zo veilig als maar kan. Onze site is niet alleen versleuteld met een SSL-certificaat, maar we staan ​​ook betalingen toe, inclusief creditcards en betaalkaarten, evenals via PayPal - het veiligste online betalingssysteem dat beschikbaar is.

Europese klanten kunnen hun uurwerk binnen 2 tot 5 werkdagen verwachten. Als u na deze periode uw artikel echter nog steeds niet hebt ontvangen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze vriendelijke klantenservice via e-mail op info@mardinwatches.com, die dit probleem graag zal oplossen.

Wees geduldig met internationale bestellingen, omdat het onvermijdelijk langer duurt om bij u te komen. Als uw trackinglink om de een of andere reden niet werkt of wordt weergegeven als afgeleverd, neem dan contact op met de koerier of met ons en we willen graag weten wat er is gebeurd.

Al onze horloges worden geleverd met een garantie van 24 maanden op het uurwerk vanaf de datum waarop u uw horloge ontvangt. De garantie dekt het uurwerk tegen fabrieksfouten gedurende 24 maanden vanaf de aankoopdatum.


Binnen die periode wordt uw horloge gratis gerepareerd (met uitzondering van € 26,00 verzend- en administratiekosten) als er zich een probleem voordoet met het uurwerk. Houd er rekening mee dat de garantie niet geldt voor de kast, het glas of de band/riem.


Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade of verlies veroorzaakt tijdens het transport. Houd er rekening mee dat schade veroorzaakt door een ongeval, misbruik, verwaarlozing, ondeskundige reparaties, normale slijtage of diefstal niet wordt gedekt. Onze garantie is hier in te zien.

Bekijk hier onze speciale pagina voor instructies over uw uurwerk.

Al onze horloges zijn minimaal 3ATM waterbestendig, wat betekent dat spatten of korte onderdompeling in water (zoals laten vallen in de gootsteen of vast komen te zitten in de regen) geen schade zullen veroorzaken. Ze zijn echter niet voldoende bestand tegen zwemmen, duiken, douchen of baden.

Om een ​​zelfopwindend horloge goed te laten functioneren, moet de hoofdveer een voldoende gangreserve opbouwen. Veel mensen weten niet dat een zelfopwindend horloge eerst handmatig moet worden opgewonden voordat het automatisch gaat lopen. Dit wordt het initiatieproces genoemd en zonder dit zal uw uurwerk nooit goed of consistent werken.

Om het horloge te starten, draait u de opwindkroon op de 3 uur-positie ongeveer 20 omwentelingen met de klok mee. Deze opstartwind is meestal voldoende voor de meeste automatische horloges. Houd er rekening mee dat de kroon tijdens het draaien volledig ingebracht moet blijven.

Nadat het initiatieproces is voltooid, windt het horloge zichzelf automatisch op door middel van een oscillerend gewicht dat beweegt elke keer dat het horloge van positie wordt veranderd. Een zelfopwindend horloge moet minimaal acht uur per dag worden gedragen om de gangreserve te maximaliseren. Als dit niet mogelijk is, of als het horloge langer dan 10 uur niet is gedragen, moet het initiatieproces worden herhaald.

U kunt de volledige instructies voor al onze uurwerken hier bekijken.

Als een product bij levering beschadigd of defect was, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. U moet ons binnen 7 dagen na ontvangst van het artikel op de hoogte stellen om in aanmerking te komen voor vervanging of terugbetaling.


Ons retour-/omruilbeleid is 30 dagen geldig vanaf ontvangst van het artikel. Bestellingen die na deze datum worden geretourneerd, worden niet terugbetaald of geruild en kunnen op hun kosten aan de klant worden geretourneerd. Het artikel hoeft niet per se binnen 30 dagen bij ons terug te zijn, het moet gewoon zijn verzonden (met bewijs van verzending).


Om in aanmerking te komen voor retournering moeten de goederen ongeopend, ongebruikt, onbeschadigd en vergezeld zijn van een aankoopbewijs.


Voor retourzendingen kunt u een e-mail sturen naar info@mardin-luxury.com met als onderwerp 'Retourneren' en uw ordernummer, naam en de reden van retournering vermelden.


We zullen u instructies geven over waar u de geretourneerde goederen naartoe moet sturen.


Klanten wordt ten zeerste aangeraden om een ​​bewijs van verzending te krijgen bij het retourneren van goederen om situaties van "verloren pakket" te voorkomen.


Houd er rekening mee dat klanten verantwoordelijk zijn voor de verzendkosten van geretourneerde artikelen. Wanneer het geretourneerde artikel is ontvangen en geïnspecteerd, ontvangt u een bevestigingsmail met informatie over de status van de terugbetaling.


Als de terugbetaling is goedgekeurd, wordt deze verwerkt en wordt er kort daarna automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Het spijt ons zo! We hebben een zeer streng kwaliteitscontroleproces, maar helaas kunnen er in zeer zeldzame gevallen fouten doorsijpelen of kunnen artikelen tijdens het transport beschadigd raken.


Als je een product hebt ontvangen dat defect of beschadigd is, moet je ons dit binnen 7 dagen laten weten. We zullen altijd proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen - dus hoe eerder u handelt, hoe sneller we een oplossing kunnen vinden. Als u ons dit na de periode van 7 dagen laat weten, behouden wij ons het recht voor om krediet of omruiling te weigeren.

Het is supergemakkelijk! Tag ons gewoon in een foto die je uploadt van je nieuwe horloge en gebruik de hashtag #mardinwatches. We selecteren de foto's van de hoogste kwaliteit en delen deze met onze volgers!

Ja! En we werken graag samen met creatieve mensen zoals wij - als je denkt dat je een samenwerking met ons zou willen aangaan, neem dan contact met ons op via info@mardinwatches.com en we nemen contact met je op.